ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Φυσικοθεραπευτές

επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές
σε όλη την Ελλάδα

Animus

Στόχος του Κέντρου Αποκατάστασης ANIMUS είναι η βελτίωση της ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ και ΝΟΗΤΙΚΗΣ κατάστασης των ανθρώπων που χρειάζονται αποκατάσταση της υγείας τους μετά από σοβαρή ασθένεια, ατύχημα κλπ.

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS ξεκίνησε τη λειτουργία του το Μαϊο του 2008. Κτισμενο σε μια εξαιρετικής ομορφιάς έκταση, περίπου 50 στρεμμάτων στο 8ο χλμ Λάρισας-Τρικάλων (δίπλα από την Τερψιθέα ) με το συνολικό εμβαδό των κτιριοδομών να αγγίζει τα 7000 τμ και απασχολώντας προσωπικό 118 ατόμων, φροντίζοντας για τη φυσική , συναισθηματική και κοινωνική αποκατάσταση των ασθενών. Απευθύνεται σε ανθρώπους που μετά από ατυχήματα ή νοσήματα έχουν ανάγκη ανοικτής ή κλειστής νοσηλείας για την αποκατάσταση και αποθεραπεία τους.
Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS με την ολοκλήρωση των υποδομών και της Β Πτέρυγας κλειστής νοσηλείας έχει τη δυνατότητα να νοσηλεύσει 80 εσωτερικούς ασθενείς σε δωμάτια μονόκλινα (απλές ή σουίτες) δίκλινα ή τρίκλινα. Διαθέτει επίσης ειδικά διαμορφωμένο χώρο αυξημένης φροντίδας (Χ.Α.Φ) βαρύτερων περιστατικών με υπερσύγχρονο εξοπλισμό.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Φυσικοθεραπευτές | All rights reserved