ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Φυσικοθεραπευτές

επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές
σε όλη την Ελλάδα

Physioaid

Ελάτε να γνωρίσετε την φυσικοθεραπεία σαν επιστήμη και να θέσουμε ψηλά τον πήχη έχοντας ως αυτοσκοπό την υγεία και ενδεχομένως να αναπροσαρμόσουμε τον τρόπο ζωής για καλύτερη και πιο ποιοτική επιβίωση .

Φοίτησα στο τεχνολογικό ίδρυμα Αθηνών στην σχολή επαγγελμάτων υγειάς και πρόνοιας στο τμήμα Φυσικοθεραπείας στην οποία η εισαγωγή μου έγινε το 2002 με μεγάλη επιτυχία εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στις πανελλήνιες εξετάσεις. Οι επιδόσεις μου σχεδόν άριστες σε όλα τα εξάμηνα έχοντας κερδίσει το βραβείο του πρώτου στο πρώτο έτος σπουδών μου και την σχετική υποτροφία. Ολοκλήρωσα με επιτυχία την εξάμηνη πρακτική άσκηση στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας ο Άγιος Παντελεήμων. Την ίδια περίοδο εκπόνησα την πτυχιακή μου εργασία , με θέμα : "Η αντιμετώπιση του μυοπεριτονιακού πόνου : κλινικές εφαρμογές" και βαθμό 9,5. Την 28η  Νοεμβρίου 2007 αποφοίτησα από το τμήμα Φυσικοθεραπείας με βαθμό 8,42 .

Την 11η Ιανουαρίου  2009 συμμετείχα επιτυχώς στις εξετάσεις του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Χειροθεραπευτών Ελλάδος (Panehellenic Association of Manual Physiotherapists , P.A.M.P.) για τον τίτλο του manual therapist  (MT) ( 2½ έτη σπουδών).

 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Φυσικοθεραπευτές | All rights reserved