ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Φυσικοθεραπευτές

επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές
σε όλη την Ελλάδα

Physical Center

Η φιλοσοφία μας συμπυκνώνεται στη φράση «το καλύτερο δυνατό θεραπευτικό αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα».

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1978. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας  και Πρόνοιας του ΤΕΙ Λαμίας, με βαθμό 7,4 (Λίαν Καλώς).

Η κλινική μου εμπειρία ξεκίνησε το 2001 με την εξάμηνη πρακτική μου άσκηση στο Γ.Ν.Α. ΚΑΤ. Στη συνέχεια, εργάστηκα ως φυσικοθεραπευτής και παροχέας πρώτων βοηθειών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες 5*5, καθώς και σε αγώνες εντός Αθηνών της ανδρικής ομάδας Volleyball Ρεθύμνου (ΟΠΕΡ). Το καλοκαίρι του 2004 συμμετείχα ως εθελοντής φυσικοθεραπευτής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Ακολούθως, απασχολήθηκα σε ιατρείο-φυσικοθεραπευτήριο της Αθήνας και στη συνέχεια συνεργάστηκα με την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών κατά την προετοιμασία και συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου το 2005 στο Μόντρεαλ του Καναδά. Έπειτα, συνεργάστηκα με φυσικοθεραπευτήριο της Αθήνας και πλέον απασχολούμαι αποκλειστικά στο φυσικοθεραπευτήριο "Physical Center", ενώ παράλληλα συνεχίζω την παροχή υπηρεσιών φυσικοθεραπείας κατ'οίκον.

 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Φυσικοθεραπευτές | All rights reserved